20 Ekim 2014 Pazartesi

Yatırım Destekleri Neyi İfade Ediyor?


Türkiye’nin önünün açılması için girişimcilerin ve yatırımcıların önünün açılması gerekir. Biliyorsunuz ülkemizde yatırımcıların en büyük sıkıntılarından birisi, fikirlerini yatırıma dönüştürebilecekleri finans kaynağı bulmak. Bankalardan kredi almak demek, büyük bir risk ve maliyet olduğundan, girişimcilerin en iyi yapabilecekleri iş devlet desteklerini takip etmek ve yararlanmak olacak. Ülkemizde faizlerin yüksek olması, 2023 hedeflerine ulaşabilmemiz için bir risk oluştursa da, özverili hükümet çalışmaları ve desteklerin girişimcilerle buluşturulması sayesinde, faizin girişimcilerin önünde bir engel olması söz konusu olmayacaktır.
Girişimlerin yapılan programlar dahilinde desteklenmesi demek, daha güçlü bir ülke olmamız anlamına geliyor. İstihdamın artması, üretimin artması, ithalatın azalması, araştırma ve geliştirme çalışmalarının sonuç vermesi anlamına geliyor. Devletin uluslar arası rekabette sağlam bir yapıya sahip olması adına yatırımların devam etmesi ve girişimcilerle buluşması gerekiyor.


Bir fikriniz varsa, firmanızın mevcut durumunu geliştirmek ve dünyaya açılmak istiyorsanız, kısacası ülkenizin hedeflerine karşı yapabileceğiniz bir yatırım ve destek varsa, devlet desteklerinden yararlanmanız an meselesidir. Gerçek kişiler, adi ortaklıklar, birlikler, kooperatifer, iş ortaklıkları ve aklınıza hangi kurum veya kuruluş geliyorsa, devlet desteklerinden yararlanma imkanı söz konusudur.
Yatırımlardan yararlanabilmeniz adına fikrinizin doğru bir şekilde projelendirilmesi gerekir. Her projenin zayıf yönlerinden sağlam ve değer yaratacak yönlerine kadar raporlanması ve desteklerin mevzuatına uygun bir şekilde sunulması gerekiyor. Bu durum bazılarının gözünü korkutsa da, aslında bu durumun daha kolay ve profesyonel bir şekilde ilerlemesini, takip edilmesini, projelendirilmesini sağlayan hizmet kurumları söz konusudur. www.projetr.net  sitesi sizin için hangi desteklerin daha kazançlı olacağını araştıran ve fikir sürecinizin projelendirilmesini sağlayan kaliteli ve deneyimli kişilerin olduğu bir danışmalık firmasıdır. Gerekli bilgi ve desteği bu kurumda güvenilir şekilde alabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder